Kopirni vzdolžni stroji serije AL

Kopirni vzdolžni stroji serije AL

Kopirni vzdolžni rezkarji so namenjeni predvsem rezkanju po obliki obdelovanca. Pri nas so na voljo dvoagregatni ter štiriagregatni kopirni rezkarji. Rezkarji serije AL imajo pomik delovne mize, gnane preko hidravličnega motorja oziroma hidro pogona ter s hidravličnim cilindrom.

Hitrost pomika delovne mize si operater nastavlja poljubno glede na obliko obdelovanca. Za vsak centimeter poti delovne mize lahko izberemo različno hitrost, pri čemer je program mogoče tudi shraniti.

Oblika rezkanja se vrši s kopirnimi šablonami, ki so pritrjene na delovno mizo, tako da operater šablone menja izredno hitro. Na kopirni rezkar se lahko dograjuje še več delovnih operacij glede na potrebe. Kopirni rezkarji so primerni za rezkanje lesenih žlic, čopičev, raznih ročajev itd.

Mnenja strankMnenja strank

’’
Robert L. Stranka

Imamo večletne poslovne izkušnje s podjetjem DK PACK in vedno znova smo zadovoljni. Ponudbo so pripravili v hipu in v kratkem času zaključili z izdelavo. Vedno so pripravljeni prisluhniti našim željam.

’’
Elvis P. Stranka

Najprej bi rad pohvalil vaše podjetje, saj vse deluje zelo dobro in smo zelo zadovoljni. Žal nam je, da z vami nismo sodelovali že v preteklosti, saj bi nam prihranili kar nekaj časa in skrbi. Upam, da bomo dobro sodelovali tudi v prihodnje.

’’
Aljoša Š. Stranka

Zelo sem zadovoljen s hitro odzivnostjo, kvaliteto in ceno. Tako smo končno dobili dobrega in strokovnega dobavitelja za svoje podjetje.

’’
Klemen P. Stranka

Prijaznost, ažurnost, strokovnost so besede, s katerimi lahko opišem podjetje DK PACK. Znajo prisluhniti našim željam in viziji ter ponuditi najboljšo rešitev.

PovpraševanjePovpraševanje

Potrebujete stroj za optimizacijo proizvodnje v vašem podjetju?

Za več informacij nas kontaktirajte.

    Damijan Košir s.p.

    Proizvodnja strojev po meri