Brusilka serije MK

BRUSILKA SERIJE MK

Brusilke serije MK so namenjene brušenju neravnih elementov oziroma ukrivljenih lesenih desk, kot so špahtule (lesena ploščata žlica, kuhalnica). Poleg tega vam nudimo izdelavo brusilnih enot za montažo na že obstoječe stroje, s čimer pridobite možnost izvajanja še ene operacije.

BRUSILKE SO V IZVEDBI Z DVOJNIM BRUSNIM AGREGATOM. BRUSNI AGREGATI SO OPREMLJENI Z ELEKTROMOTORNIM OSCILIRANJEM TRAKA TER AVTOMATSKIM NAPENJANJEM BRUSNEGA TRAKA. IZVEDBA PODAJANJA LESENIH ELEMENTOV V BRUSILKO SE LAHKO VRŠI S POMOČJO PODAJALNIH MEHANIZMOV V PNEVMATSKI IZVEDBI S PODAJALNO MIZO, PRI ČEMER OBDELOVANEC POTISKAMO SKOZI BRUSILKO, MOGOČA PA JE TUDI IZVEDBA S PRITISNIMI GNANIMI VALJČKI ALI KATERA DRUGA OPCIJA, PRILAGOJENA VAŠIM POTREBAM.

ZALOGOVNIK LAHKO POSTAVIMO TAKO, DA OMOGOČIMO PREČNI IZPODMIK OZIROMA ODVZEMANJE OBDELOVANCEV, TI. BOČNI POMIK OBDELOVANCA NA STEZO ALI PA NEPOSREDNO IZ ZALOGOVNIKA, PRI ČEMER POTISNA NAPRAVA OBDELOVANEC POTISKA IZ ZALOGOVNIKA. BRUSILKE SO ENOJNE ALI DVOJNE, S KATERIMI LAHKO VZPOREDNO Z MALO ZAMIKA BRUSIMO DVA OBDELOVANCA HKRATI. BRUSILKE SERIJE MK DOSEGAJO ZELO VELIKO KAPACITETO.

LASTNOSTI:
• DVOJNI ZALOGOVNIK, DVOJNI PODAJALNIK
• OSCILACIJA SPODNJEGA IN ZGORNJEGA VALJA
• PREMER KOLES: 240 MM
• IZHODNI VALJ NASTAVLJIVA HITROST
• NASTAVLJIVA HITROST PODAJANJA S FRV
• ŠIRINA TRAKU: 200 MM
• PRIKLJUČNA MOČ: 9,0 KW
• KAPACITETA: 1450 KOS/URA
• TEŽA STROJA: 1370 KG

Mnenja strankMnenja strank

’’
Robert L. Stranka

Imamo večletne poslovne izkušnje s podjetjem DK PACK in vedno znova smo zadovoljni. Ponudbo so pripravili v hipu in v kratkem času zaključili z izdelavo. Vedno so pripravljeni prisluhniti našim željam.

’’
Elvis P. Stranka

Najprej bi rad pohvalil vaše podjetje, saj vse deluje zelo dobro in smo zelo zadovoljni. Žal nam je, da z vami nismo sodelovali že v preteklosti, saj bi nam prihranili kar nekaj časa in skrbi. Upam, da bomo dobro sodelovali tudi v prihodnje.

’’
Aljoša Š. Stranka

Zelo sem zadovoljen s hitro odzivnostjo, kvaliteto in ceno. Tako smo končno dobili dobrega in strokovnega dobavitelja za svoje podjetje.

’’
Klemen P. Stranka

Prijaznost, ažurnost, strokovnost so besede, s katerimi lahko opišem podjetje DK PACK. Znajo prisluhniti našim željam in viziji ter ponuditi najboljšo rešitev.

PovpraševanjePovpraševanje

Potrebujete stroj za optimizacijo proizvodnje v vašem podjetju?

Za več informacij nas kontaktirajte.

    Damijan Košir s.p.

    Proizvodnja strojev po meri