Avtomatski izhodni ločevalci DK-SMR

Avtomatski izhodni ločevalci DK-SMR

Transporterje lahko priklučimo že na obstoječe robilnike ali večlistne cekularje ker merjenje poteka ločeno od robilnika ali večlistnega stroja tako, da linija deluje čisto samostojno. Ločevalni transporter lahko ločuje stransko robo, ki pride pri razrezu ali robljenu deske, ki jo izmeče iz delovnega traka lahko del obdelovanca avtomatsko vrne operaterju. Stroj lahko poljubno izmeče deske:

• 1. levo
• 2. desno
• 3. vračanje
• 4. ločevanje
• 5. levo desno naprej

Dolžina: 2000-6000 mm
Višina: 670-1100 mm
Širina: 500-1000 mm

Vse stroje in celovit sistem delovanja izdelamo v skladu z vašimi potrebami in željami.

Mnenja strankMnenja strank

’’
Robert L. Stranka

Imamo večletne poslovne izkušnje s podjetjem DK PACK in vedno znova smo zadovoljni. Ponudbo so pripravili v hipu in v kratkem času zaključili z izdelavo. Vedno so pripravljeni prisluhniti našim željam.

’’
Elvis P. Stranka

Najprej bi rad pohvalil vaše podjetje, saj vse deluje zelo dobro in smo zelo zadovoljni. Žal nam je, da z vami nismo sodelovali že v preteklosti, saj bi nam prihranili kar nekaj časa in skrbi. Upam, da bomo dobro sodelovali tudi v prihodnje.

’’
Aljoša Š. Stranka

Zelo sem zadovoljen s hitro odzivnostjo, kvaliteto in ceno. Tako smo končno dobili dobrega in strokovnega dobavitelja za svoje podjetje.

’’
Klemen P. Stranka

Prijaznost, ažurnost, strokovnost so besede, s katerimi lahko opišem podjetje DK PACK. Znajo prisluhniti našim željam in viziji ter ponuditi najboljšo rešitev.

PovpraševanjePovpraševanje

Potrebujete stroj za optimizacijo proizvodnje v vašem podjetju?

Za več informacij nas kontaktirajte.

    Damijan Košir s.p.

    Proizvodnja strojev po meri