Avtomatski hidravlični zabijalni stroj za lesene palete

Avtomatski hidravlični zabijalni stroj za lesene palete

Stroj za zabijanje žebljev DK-1200 za proizvodnjo palet uporablja sodobno, robustno konstrukcijo z elektromehanskim sistemom za zabijanje hidravljični cilinder palet različnih tipov in dimenzij.

Naprava je standardno opremljena s 27 zabijalnimi enotami (opcijsko do 42 enot). Deluje z ohlapnimi žeblji (rasuti žeblji).

Je primerna rešitev za obratovalne enote, kjer je potrebno kakovostno in hitro zabijanje palet z visoko produktivnostjo in natančnostjo vzorca žebljev.

Stroj omogoča izdelavo palet z uporabo univerzalne konvertibilne šablone standardnega formata (t.j. postavitev podobna EUR paleti) z dimenzijami od 700 mm do 1200 mm in dolžinami od 600 mm do 1500 mm.

Mnenja strankMnenja strank

’’
Robert L. Stranka

Imamo večletne poslovne izkušnje s podjetjem DK PACK in vedno znova smo zadovoljni. Ponudbo so pripravili v hipu in v kratkem času zaključili z izdelavo. Vedno so pripravljeni prisluhniti našim željam.

’’
Elvis P. Stranka

Najprej bi rad pohvalil vaše podjetje, saj vse deluje zelo dobro in smo zelo zadovoljni. Žal nam je, da z vami nismo sodelovali že v preteklosti, saj bi nam prihranili kar nekaj časa in skrbi. Upam, da bomo dobro sodelovali tudi v prihodnje.

’’
Aljoša Š. Stranka

Zelo sem zadovoljen s hitro odzivnostjo, kvaliteto in ceno. Tako smo končno dobili dobrega in strokovnega dobavitelja za svoje podjetje.

’’
Klemen P. Stranka

Prijaznost, ažurnost, strokovnost so besede, s katerimi lahko opišem podjetje DK PACK. Znajo prisluhniti našim željam in viziji ter ponuditi najboljšo rešitev.

PovpraševanjePovpraševanje

Potrebujete stroj za optimizacijo proizvodnje v vašem podjetju?

Za več informacij nas kontaktirajte.

    Damijan Košir s.p.

    Proizvodnja strojev po meri