Avtomatske centrirne pozicionirne naprave

Avtomatske centrirne pozicionirne naprave

Centrirne pozicionirne naprave za večlistne cekularje in robilnike so namenjne za centriranje deske na sredino ter pozicioniranje deske pred večlistnim cekularjem ali robilniko to naredimo S seknirno napravo ki izmeri širino deske ter jo potem stroj avtomatsko pozicionira na najboljši izkoristek.

Poznamo več tipov pozicionerjev:

1. S CENTRIRNO NAPRAVO
2. POZICIONIRANJE NA LEVI ALI DESNI ROB DESKE
3. POLJUBNO ROČNO ALI Z VERIGAMI ZA POZICIONIRANJE

Mnenja strankMnenja strank

’’
Robert L. Stranka

Imamo večletne poslovne izkušnje s podjetjem DK PACK in vedno znova smo zadovoljni. Ponudbo so pripravili v hipu in v kratkem času zaključili z izdelavo. Vedno so pripravljeni prisluhniti našim željam.

’’
Elvis P. Stranka

Najprej bi rad pohvalil vaše podjetje, saj vse deluje zelo dobro in smo zelo zadovoljni. Žal nam je, da z vami nismo sodelovali že v preteklosti, saj bi nam prihranili kar nekaj časa in skrbi. Upam, da bomo dobro sodelovali tudi v prihodnje.

’’
Aljoša Š. Stranka

Zelo sem zadovoljen s hitro odzivnostjo, kvaliteto in ceno. Tako smo končno dobili dobrega in strokovnega dobavitelja za svoje podjetje.

’’
Klemen P. Stranka

Prijaznost, ažurnost, strokovnost so besede, s katerimi lahko opišem podjetje DK PACK. Znajo prisluhniti našim željam in viziji ter ponuditi najboljšo rešitev.

PovpraševanjePovpraševanje

Potrebujete stroj za optimizacijo proizvodnje v vašem podjetju?

Za več informacij nas kontaktirajte.

    Damijan Košir s.p.

    Proizvodnja strojev po meri